Rejser Solo: en magisk oplevelse!

Mangalore er et magisk sted. Stranden er ensom, og jeg er alene. Ingen sladrer af fodbold, film og politik er loitering om mine ører. Det er bare den sydende lyd af bølger, som jeg kan høre.

Vent … nogen taler højt! Det er mit sind. Det er taler til mig selv højt, stille det samme spørgsmål igen og igen: Er det i orden at rejse alene? Hvorfor er folk så tilbageholdende om at rejse alene ?

Jeg har hørt folk sige ting som: Jeg har ikke gå nogen steder denne ferie, fordi jeg ikke har nogen at gå med.

Virkelig? Er det en undskyldning for ikke at gå ud, og opholder sig i dit hjem alle de gange? Har du også føle rejser alene er kedeligt og underligt? Hvis du har tendens til at føle sådan, er det tid for dig at omarbejde på dette begreb.

Jeg elsker at rejse med familie og venner, men i de seneste år har jeg fundet mig selv at være afhængig af at rejser alene! Der havde været et par spørgsmål dog, at forplumret mig, før jeg tog “solo rejse ‘som en af min passion.

Bekymringerne er ægte. Men selv når du rejser med en person, hvad er garanti for, at du er 100 procent sikker? Ulykker kan tilstøde når som helst, og ikke gør noget, bare fordi du føler noget slemt vil ske, er fej. Det er ligesom at sige, at jeg ikke køre, fordi køretøjer kan forårsage ulykker.

Med en stærk vilje og en stærk backup plan, kan du virkelig komme over alle disse hæmninger, og tage kontrol over din rejse. Det er, hvad jeg gjorde, og jeg finder det meget givende.

Efter at have rejst meget, har jeg haft alle slags erfaringer. Jeg har indset, at alle disse erfaringer er forskellige. Men der er én ting til fælles: Når du rejser med en person, du er uden for dit hoved og meget i-tuned med mennesker omkring dig. Når du rejser alene, du har tendens til at være inde i dit hoved. Du har tendens til at tale meget for dig selv.

For nylig tog jeg til Mysore igen, til at deltage i en klub møde. Jeg var alene denne gang! Det begavet mig en anderledes oplevelse-en vidunderlig!

Jeg havde fuld frihed til at vælge præcis, hvad jeg ønskede at gøre, og hvor jeg ønskede at gå. Min tid og budget var min egen. Jeg havde langt mere fleksibilitet og var åben for masser af nye, spændende muligheder. Jeg mødte en lang række solo rejsende, en af dem viste sig at være en blogger, ligesom mig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *