Deira i Dubai bestemmelsessted guide

Deira ligger på den østlige side af Dubai Creek og har mange vidundere og skjulte skatte for sine besøgende til at opdage. Beliggende overfor Bur Dubai, er det nemt nås med vand taxi fra den vestlige side af Creek.

Fuld af slyngede smalle gader med små handelsskibe butikker og kaffehuse, Deira er hjemsted for nogle af de ældste handel områder i Dubai, herunder guld souk. Gå en tur langs Dhow Wharfage og se de lokale købmænd sælger deres varer til kunder i en atmosfære, som minder om, hvad det ville have været ligesom i svundne tider.

Som du gå langs siden af Dubai Creek vil du komme på tværs af en række moderne bygninger og ejendomme. En sådan bygning er den imponerende Etisalat Telecommunications bygning, som har en stor rund genstand på toppen af den bygning, som ligner en kæmpe golfbold! En anden imponerende bygning er National Bank of Dubai, der er kendt som ‘gravid kvinde’. Det ydre af banken er lavet helt af glas, der fungerer som en kæmpe konveks spejl, når solen skinner på bygningen på bestemte vinkler.

Alle besøgende til Deira bør tage tid til at besøge Dubais ældste marked, der er beliggende ved siden af Deira Abra Station. Merchants på markedet sælge et udvalg af varer, primært husholdningsartikler. Derefter videre til Spice Souk, hvor intens aroma af krydderier vil have dine sanser på overarbejde. Her på souk vil du også finde lokale healere og farmaceuter, der gør deres egne særlige og traditionel medicin. Sandsynligvis den bedst kendte souk i Dubai er Deira Gold Souk, hvor du vil finde gade efter gade af butikker, der sælger nogle af de fineste guld samlinger i verden. Et besøg i Gold Souk er en skal gøre på din lejlighedskøb ferie til Dubai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *