Hos Unisports kan du nu få dit par af adidas ny serie ACE Trans målmandshandsker

Et helt nyt sortiment af Adidas Ace Trans målmandshandsker, er blevet lanceret for at giver dig mulighed for at vælge lige den handske, der passer til dit behov.

7e3c0dc7861f

Adidas Ace Trans Pro målmandshandsker har en sømløs design, der giver større kontrol og  negativ snit for en bedre pasform, der holder dine hænder i korrekt position. ACE Trans Climawarm holder dine hænder varme på kolde vinterdage, mens Super Cool er ventilations- og holder dine hænder kølet på varme sommerdage. Få dine nye adidas ACE Trans målmandshandsker lige her på Unisports.

Hvis du er målmand, er dit job blevet lidt lettere, med hjælp fra adidas ACE Transportation Ultimate handsker,  du vil forsvare målet ligesom du er konge af ringen. Disse handsker vil give dig mere end dine typiske målmandshandsker. Adidas ACE Trans er designet til ekspertise og ekspertise er hvad de vil give dig!

Disse handsker, er nogle af de bedste der er på markedet lige nu. Det er lidt af et velkendt faktum, at Adidas laver nogle af de bedste målmandshandsker og disse handsker er ikke anderledes. Grebet, holdbarhed, og den beskyttelse, som disse handsker tilbyder, ligner ikke noget du tidligere har set.

Du vil blive overrasket, ligesom så mange andre, når du først har prøvet disse handsker. Gå straks til Unisports.dk og køb dit par, så du kan bringe dit spil op på et endnu højere niveau! .  På online butik kan du også få fodbold sko og tilbehør fra andre førende mærker som Puma, Nike i-e Nike Tech Fleece , Nike Pro etc.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *